Interimmanagement

T2000 interimmanagement is gespecialiseerd in tijdelijke oplossingen in de (top)sport- en recreatiebranche. Titus Mennen is een ervaren professional en is in staat het beste uit een team, medewerkers en uw bedrijf of sportbond te halen.

Ik ben inzetbaar bij:

 • Overbruggingsmanagement
 • Crisismanagement
 • Verandermanagement

  Te allen tijde vindt een intakegesprek plaats. Op basis daarvan wordt een analyse en een plan van aanpak gemaakt. Na uitvoering van de taken vindt een evaluatie plaats.

  Ik streef naar een optimale match tussen partijen. Simpelweg om te kunnen “winnen” in de ruimste zin van het woord. Aan de hand van duidelijke en meetbare (proces)doelen ga ik met u aan de slag. Periodiek evalueren we waar we tot dan toe staan.

  T2000 streeft naar vernieuwing met blijvend resultaat.

  Advies & Begeleiding

  T2000 Advies en begeleiding put uit jaren ervaring in de sport- en recreatiebranche.

  Exploitaties:

  U wilt zicht en inzicht in de gevolgen van de stichting van nieuwe accommodatie of de renovatie van bestaande accommodaties? Ik help u graag met een haalbaarheidsonderzoek.

  U wilt weten of de exploitatie van uw accommodaties optimaal verloopt? U beseft dat “goud” altijd beter kan? U gaat voor een optimaal maatschappelijk rendement? Ik geef antwoord op uw vragen betreffende de exploitatie en organisatie.

  Ik kijk ook verder met u. Heeft u plannen voor verzelfstandiging van accommodaties? Wenst u accommodaties op afstand te zetten? Ik ontwikkel met u een duidelijke beleidsvisie die richting geeft aan een duurzame toekomst.

  T2000 ook voor verenigingen en sportbonden

  Ik ben er ook voor sportbonden en verenigingen. Vraagstukken als het realiseren van een infrastructuur voor talentontwikkeling en topsport op micro- en macroniveau, de essentiële rol van verenigingen, de ondersteuning van de verenigingen en het binden en boeien van de verschillende stakeholders binnen en buiten de sport staan centraal.

  Persoonlijke Coaching

  U zoekt een coach? Dan bent u bij mij aan het juiste adres.

  Ik fungeer als een klankbord voor managers, trainers en coaches. Ik ben gespecialiseerd in een individuele aanpak. Ik help u uw kwaliteiten vrij te maken en privé en werk goed te combineren. Ik zorg ervoor dat u meer eigenwaarde voelt en meer zelfvertrouwen heeft.

  Presentaties voor sport- en bedrijfsleven

  Ik heb ruime ervaring in het verzorgen van lezingen. Bijvoorbeeld in de relatie topsport en bedrijfsleven. Andere onderwerpen zijn talentherkenning en talentontwikkeling, prestatiecultuur, leiderschap en motivatie. In een persoonlijk gesprek hoor ik graag wat uw wensen en verwachtingen zijn met een presentatie op maat als logisch gevolg.

  Bent u geïnteresseerd? Kijk ook eens op https://www.sportsspeakers.nl/sprekers/naam/Titus%20Mennen 

  Recensies eerdere presentaties

  Presentatie voor Lions Club Harderwijk

  Titus heeft voor de Lions Club van Harderwijk/Ermelo in oktober 2016 een zeer inspirerende presentatie gehouden. Op enthousiaste wijze en met veel overtuiging heeft hij ons laten inzien hoe je jongeren op de beste wijze kan begeleiden en motiveren. Op deze manier werd voor ons inzichtelijk hoe je talenten kan laten ontwikkelen en optimaal kan leren presteren.

  Het belang van coaching & begeleiding, tijdig onderkennen van de noodzaak tot ingrijpen/bijsturen, intrinsieke motivatie en het samenspel van alle betrokkenen is cruciaal voor het uiteindelijke resultaat.

  Tevens heeft hij door middel van een interactieve spelvorm, ons als club, concreet laten ervaren hoe je de onderlinge band eenvoudig kan verdiepen en zo elkaar en de club als geheel positief kan motiveren.

  Met veel genoegen kan ik Titus als spreker aanbevelen voor bovengenoemde onderwerpen.

  Iwald Mons

  Voorzitter Programma Commissie Lions Irminloo

  Presentatie KLNTB Toptennis

  Titus Mennen weet toehoorders op inspirerende wijze mee te nemen in zijn presentatie. Geen dure verhalen op hoog abstractieniveau, maar herkenbare concrete verhaallijnen vanuit de topsport. De presentaties van Titus bevatten cases vanuit zijn rijke topsportverleden, met de altijd interessante wijsheden opgedaan in de praktijk.

  Titus beveel ik daarom graag aan.

  Martin Koek

  KNLTB Toptennis

  Presentatie Businessclub VVOG

  Graag wil ik jou namens het bestuur van VVOG en de Businessclub van VVOG nogmaals enorm bedanken voor de zeer complete en uitgebalanceerde lezing op 2 februari jl. op Kasteel de Essenburgh in Hierden.

  De lezing ‘vinden, boeien, binden’ voldeed niet alleen aan de hoog gespannen verwachtingen, maar overtrof deze! Zowel aanwezige sponsoren als bestuurders van VVOG waren stuk voor stuk onder de indruk die jij met jouw lezing maakte.

   Tot slot;  

  ‘Jij gaf niet alleen een lezing …… de moraal van jouw verhaal voerde jij ter plekke uit ….. ‘vinden, boeien en binden!’ 

  Veel dank en grote complimenten!

  Gert van Lunteren

  Bestuurslid communicatie & sponsoring VVOG & Voorzitter Businessclub VVOG

  Titus Mennen met betaald voetbaltrainer Dwight Lodeweges
  Titus Mennen met betaald voetbaltrainer Dwight Lodeweges