Hoe haal je het beste uit jezelf? Die vraag stond centraal tijdens het seminar Talent Centraal op zaterdag 13 mei 2017.

In de hoofdrol: Ali B en Margriet Sitskoorn.

Ali B ging in op allerlei vragen uit het publiek. Talenten uit de kunst, cultuur en sport luisterden met hun ouders en coaches geboeid naar zijn verhalen en visie. Ali B legde de DISC methode uit. De DISC methode laat zien hoe wij handelen en reageren onder bepaalde omstandigheden. Zijn instelling: “Wat ook gebeurt, ik kom als beste uit de bus, ik win”. Zo maakte hij van een poging van “Geen Stijl” zijn imago te schaden door hem “knuffel Marokkaan” te noemen een kracht. Ken jezelf was zijn boodschap en zoek samenwerking met anderen die complementair zijn aan jou.

Margriet Sitskoorn nam de aanwezigen mee in vaardigheden die, naast je talent, leiden tot succesvol gedrag en welke eigenschappen gerelateerd zijn aan succes. De talenten hebben met allerlei testjes ervaren hoe het brein werkt. Margriet vatte uiteindelijk alles samen in het “EFFECT Programma”. Zeer interessant, informatief en amusant bovendien. Het boek “IK2 De beste versie van jezelf” ………. van harte aanbevolen.