Maandag 22 mei ben ik uitgenodigd bij JongBelegen Harderwijk om van gedachten te wisselen over talentontwikkeling en mensenkennis.

JongBelegen is een actieve netwerkgroep van bijna zestig ondernemende mensen. De activiteiten van de club mag je rustig scharen in de categorie “dingen die je anders niet snel zou (kunnen) doen”. Het is iedere keer weer een feest.

Veel ondernemersclubs richten zich vooral op jonge mensen en op uitbreiding van je netwerk. Als je ouder wordt, heb je al een netwerk en is uitbreiding daarvan geen doel op zich. Wel bezit je een schat aan ervaring en kennis om te delen. Zoals zo vaak zit de kracht in de combinatie. Maar er was eigenlijk geen club in Harderwijk die jonge honden en oude rotten van alle leeftijden met elkaar verbond. Dus besloten vijf ondernemende types zelf een nieuwe club op te richten. Zo is JongBelegen ontstaan in het jaar 2010.

Maandag starten we met een Lopen-Solex Tour. We gaan onze eigen omgeving zien vanuit een ander perspectief en komen op plaatsen die we niet eerder zagen. De tocht eindigt bij “Het Koetshuis” in Hulshorst.

Ik heb er veel zin in om met deze ondernemers van gedachten te wisselen.