Proberen = leren! Dat was het thema van het Food Commerce Platform met accountmanagers uit de food sector. Organisatoren van dit platform zijn Melanie Murk Severein en Lyndsey Murk Torsius namens EFMI.

EFMI biedt diverse opleidingen aan voor senior managers uit de food sector, waaronder de Executive Master of Food Management die in samenwerking met de Business School van de Rijksuniversiteit Groningen wordt aangeboden. Naast de opleidingen biedt EFMI ook een praktijkrelevant onderzoeksprogramma (EFMI Bedrijfslidmaatschap), kennis- en relatienetwerken voor food professionals (ondernemers, commercieel managers en directieleden) en grootschaligere kennisevents (congressen).

Ik mocht op 12 april  een presentatie verzorgen voor het Food Commerce Platform over “excelleren”. Wat was het mooi om te kunnen kijken in de keuken van deze “farmers” en “hunters” en met hun van gedachten te wisselen over  innovaties, keuzes, proberen, vallen, opstaan, presteren, verliezen, winnen, overtuiging en vastberadenheid.